Hold 1

Hold 1

Begynderholdet

Det er her alle starter. 

Hvor længe man løber her er meget individuelt og er helt tilpasset den enkelte løbers behov og lyster. 

Det er her man begynder grundtræningen, holdning, kropsbevidsthed, arme og nakke. Her begyndes på balanceøvelser og hop. Start på bodycore (hvor arme, ben og ryg afviger fra midten af kroppens oprette position) øvelser

Træner
Aya Bigum
Aya har været løber siden 2019, Hun har et stort talent for omsorg og styring af løberne på hold 1. Hun har flair for kommunikation og vejledning. En god løber med en solid stil.
Profile Image
Træner
Mine Sørensen
Mine har løbet siden 2019. Mine er en stærk løber, med stor interesse for det tekniske. Hun er mild og tålmodig med løberne.
Profile Image
Træner og træner ansvarlig
Pernille Kartin
Med base i mine uddannelser, som voksen underviser samt folkeskolelærer, har jeg en stor portion glæde ved arbejdet med vores trænere. Vi har unge gode trænere, som gør et godt stykke arbejde.
Jeg vejleder hvis kommunikationen omkring teknikken skal formidles på forskellig vis. Jeg hjælper fx med at håndtere vores mange forskellige løbere så vi sikre at de alle trives bedst muligt.

Hold 1

Aktivitetsplan

Maj
Man
27
Solotræning
15:50 - 17:00
Hal 1
Fre
31
Solotræning
15:50 - 17:00
Arena Næstved Bane 4
Juni
Søn
02
Grundtræning
10:45 - 12:00
Arena Næstved Bane 4
Man
03
Solotræning
15:50 - 17:00
Hal 1

Forespørgsel: Hvis du går med en lyst til at prøve at løbe på side by side, at prøve kunstarten af -  så send hos en besked